Echte Liefde.....

Een prachtig bruidspaar en twee lieve kindertjes, dat bewijzen onderstaande foto's. In de ochtend regende het nog flink maar op het moment dat de bruidegom bij de ouders van de bruid aankwam stopte het met regenen en begon de zon te schijnen. Dochtertje Fenna rende naar buiten en nam gelijk haar  bruidsboeketje in ontvangst. Hier had ze zou naar uit gekeken. Haar mooie jurkje, haar haren mooi gekruld en een beetje make-up...ze voelde zich als een prinses. Haar broertje Jens, die met papa mee kwam, vond het nog een beetje spannend allemaal in het begin. We hebben op ons gemak de trouwreportage gemaakt, geluncht met broodjes in het bos en zijn toen naar de trouw locatie gereden. De ceremonie was intiem en mooi. Daarna werd er geproost en de prachtige maar oh zo lekkere bruidstaart aangesneden. Het was een super dag, de liefde was er....echte liefde!

It was a perfect day.....

Op een mooie warme dag gaven deze lieve mensen hun ja woord in het bij zijn van hun twee kinderen, familie en vrienden. De liefde was te voelen de hele dag door. De bruiloft vond plaats op  de prachtige locatie van het kasteel de Hooge Vuursche. Hoe romantisch is dat...het was werkelijk een perfecte dag. 
And the lived happily ever after.....

Prachtig zomer weer was het, de zon scheen, geen wolkje aan de lucht en de temperatuur was heerlijk. Een mooie dag om buiten te trouwen. Al vroeg in de ochtend arriveerde ik bij de bruid. Het hele gezin was al druk met van alles en nog wat. Want dit bruidspaar is getrouwd bij de ouders van de bruid thuis op het erf. Al weken waren zij druk met alle voorbereidingen...en dat was te zien. Wat een sfeer er hing er al en bruidegom was nog niet aanwezig. Een traantje werd weg gepinkt bij aankomst van de bruidegom toen dit lieve stel elkaar zag. De trouwreportage hebben we gemaakt op een idyllische plek aan de Vinkeveens plassen. Rust was er even tijdens de lunch met de hele familie en kon men zich opmaken voor de ceremonie. Langzaam begonnen de gasten binnen te druppelen en toen kwam de spanning bij het bruidspaar, nu ging het gebeuren. De ceremonie vond buiten plaats met de koeien als toeschouwers in het aangrenzende weiland. Het leek wel een sprookje. Ik hoop dat u geniet van deze foto's zoals ik van deze dag gedaan heb.