OVER MIJ

Welkom op mijn website. Ik ben Marianne Bras, het gezicht achter de camera van Marianne Bras Fotografie. Ik woon in de Ronde Venen in de provincie Utrecht. Speciale momenten vast leggen dat vind ik zo dankbaar en dierbaar om te doen. Want het leven gaat snel...heel snel! Het is daarom zo belangrijk speciale momenten vast te leggen die over 5, 10, 25 jaar onbetaalbaar zijn geworden. Zodat je dan door middel van mijn foto's nog steeds kan herinneren hoe dat moment was en hoe het toen voelde. Ik fotografeer niet alleen op locatie maar ook in mijn eigen studio in Mijdrecht. Toch blijft mijn voorkeur om bij daglicht te fotograferen. Trouwfotografie is mijn grootste passie. De liefde vast leggen is het mooiste wat er bestaat. Iedere bruiloft blijf ik bijzonder en speciaal vinden. Mijn stijl is relaxed, puur en speels, het gaat niet altijd om de "big smile". Mensen en kinderen fotograferen zoals ze "zijn" vind ik belangrijk. Van speciale momenten dierbare herinneringen maken daar draait het om.  Ik fotografeer Bruiloften door heel Nederland en daar buiten dus afstand is geen probleem. Wil je informatie stuur dan d.m.v. het contact formulier  een bericht zodat ik je misschien kan helpen om van  jullie speciale moment een dierbare herinnering te maken. Graag tot ziens,


Met een warme groet, Marianne Bras


PAKKET BASIC    max. 4 uur fotografie

het vast leggen van de ceremonie en een kleine trouw reportage 550 euro ( 200-225 foto's)

PAKKET REGULAR    max. 6 uur fotografie

het vast leggen van de aankomst bruidegom, ceremonie en trouwreportage  895 euro (300-350 foto's) 

PAKKET compleet    max.11 uur fotografie

Willen jullie dat ik de hele dag kom? Van het aankleden tot het moment  dat jullie aan tafel gaan, dat zal rond 18.00 uur zijn dan hebben jullie compleet overzicht van jullie dag voor 1150 euro. (450-500 foto's) 

Alles nog even op een rijtje:

  • Ik ben een fotograaf met veel ervaring, 3 camera’s en een enorme dosis goed humeur (en humor)
  • Bij de pakketten basic en regular is bij te boeken (voor b.v. de groep/familie) fotografie voor 125 per uur.
  • Een persoonlijk kosteloos kennismakingsgesprek
  • Binnen 2 tot maximaal 8 weken zijn de foto’s nabewerkt en lever ik jullie de foto's in hoge resolutie. Dus geen gedoe met nabestellingen.
  • Altijd een back up van een professionele fotograaf “in geval dat”
  • reiskosten binnen Nederland tot 100 km vanaf 3648 KD  (Bij meer dan 100 km worden er reiskosten berekend a 30 cent per km.)
  • Willen jullie twee fotografen, neem dan een kijkje op onze website  https://www.marianne-yara.nl voor meer informatie en inspiratie.