Graag tot ziens op jullie bruiloft



Prijzen

Willen jullie dat ik kom om jullie grote dag vast te leggen? Stuur mij een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op voor een kennismaking gesprek. Want een persoonlijk gesprek doet meer dan een "mailtje" vind ik zelf. 

Prijzen zijn er vanaf 495 euro (excl. reiskosten).  Wil jullie dat ik de hele dag kom, dus vanaf het opmaken, haren in de krul en het aankleden van de bruid totdat jullie aan tafel gaan (ongeveer 18.00 uur) komt dat op 1100 euro (incl btw). 

Wil je twee fotografen op jullie bruiloft! Dat kan ook geregeld worden. Kijk dan even op www.Marianne-Yara.nl voor meer informatie en inspiratie. 


Graag tot ziens, 

Marianne Bras

It was a perfect day.....

Op een mooie warme dag gaven deze lieve mensen hun ja woord in het bij zijn van hun twee kinderen, familie en vrienden. De liefde was te voelen de hele dag door. De bruiloft vond plaats op  de prachtige locatie van het kasteel de Hooge Vuursche. Hoe romantisch is dat...het was werkelijk een perfecte dag. 




And the lived happily ever after.....

Prachtig zomer weer was het, de zon scheen, geen wolkje aan de lucht en de temperatuur was heerlijk. Een mooie dag om buiten te trouwen. Al vroeg in de ochtend arriveerde ik bij de bruid. Het hele gezin was al druk met van alles en nog wat. Want dit bruidspaar is getrouwd bij de ouders van de bruid thuis op het erf. Al weken waren zij druk met alle voorbereidingen...en dat was te zien. Wat een sfeer er hing er al en bruidegom was nog niet aanwezig. Een traantje werd weg gepinkt bij aankomst van de bruidegom toen dit lieve stel elkaar zag. De trouwreportage hebben we gemaakt op een idyllische plek aan de Vinkeveens plassen. Rust was er even tijdens de lunch met de hele familie en kon men zich opmaken voor de ceremonie. Langzaam begonnen de gasten binnen te druppelen en toen kwam de spanning bij het bruidspaar, nu ging het gebeuren. De ceremonie vond buiten plaats met de koeien als toeschouwers in het aangrenzende weiland. Het leek wel een sprookje. Ik hoop dat u geniet van deze foto's zoals ik van deze dag gedaan heb.